Expedierea şi primirea

După plasarea comenzii, operatorul va suna pentru a confirma disponibilitatea mărfii și pentru a conveni asupra termenului de livrare.

Produsele aflate în stoc vor ajunge la client în termen de 1-3 zile din momentul confirmării comenzii de către manager. Produsele comandate se livrează între orele 09:00 și 18:00 în zilele de lucru.

Livrarea în raza or.Chisinău se efectuează gratuit pentru comenzi de peste 500 de lei pentru persoane fizice. Pentru comenzile mai mici de 500 lei se va achita livrarea în valoare de 70 lei.

Pentru persoane juridice livrarea gratuită se efectuează gratuit pentru comenzi de peste 800 de lei în raza or.Chisinău.

 

 Detalii

La primirea mărfii, Dvs. veți verifica aspectul exterior al mărfii, veți verifica dacă setul este complet și apoi veți semna documentele curierului.

Efectuarea plătii

Optiuni de plata:

Detalii

Plata în internet magazinul Igiena Market are loc doar în lei moldovenești.

În numerar către curier la primirea comenzii sau prin transfer bancar (doar pentru persoane juridice).

La primirea comenzii, asigurați-vă că suma este corectă. Cereți curierului chitanța!

Schimbul și returnarea marfei

Conform articolului № 657 din Legea Republicii Moldova „Cu privire la protecția drepturilor consumatorilor”, cumpărătorul are dreptul de a refuza marfa în orice moment înainte de transferul acesteia. Și după transferul mărfii – în termen de 14 zile prin prezentarea bonului de casă.  Înlocuirea produselor nealimentare de calitate corespunzătoare are loc, în cazul, în care astfel de mărfuri nu au fost date în folosinţă, s-a păstrat aspectul comercial, caracteristicile de consum, sigiliile, etichetele de fabrică, precum şi cecul, bonul de casă sau factura, eliberate consumatorului împreună cu marfa specificată vândută.

Hotărârea Republicii Moldova nr. 187 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 105-XV din 13 martie 2003 privind protecţia consumatorilor.

http://lex.justice.md/viewdoc.php?action=view&view=doc&id=366644&lang=1

LISTA
produselor nealimentare de calitate corespunzătoare
ce nu pot fi înlocuite cu un produs similar

1. Articole de bijuterie (articole din metale preţioase, cu pietre scumpe, din metale preţioase şi montate cu pietre semipreţioase şi sintetice, pietre preţioase şlefuite).

2. Confecţii şi articole din tricot (articole de lenjerie de corp, lenjerie de pat, articole de ciorăpărie).

3. Articole de igienă individuală (periuţe de dinţi, piepteni, agrafe, bigudiuri, pensete, aparate de ras manuale sau electrice şi alte articole destinate îngrijirii corpului).

4. Articole de parfumerie şi cosmetică.

5. Mărfuri textile (ţesături din bumbac şi tip bumbac, in şi tip in, lînă şi tip lînă, mătase şi tip mătase, panglici, bandă de bordură etc.).

6. Cabluri (conducte electrice, cabluri, şnururi).

7. Materiale de construcţie şi de finisare, alte mărfuri comercializate la metraj (linoleum, peliculă, mochetă etc.).

8. Produse şi materiale din mase polimerice ce au contact cu produsele alimentare, inclusiv cele jetabile (veselă şi accesorii pentru servitul mesei şi bucătărie), ambalaje, articole pentru păstrarea şi transportarea alimentelor (canistre, bidoane, butelii, butoaie).

9. Produse chimice de uz casnic, pesticide şi preparate agrochimice.

10. Mobilă de menire socială (garnituri şi seturi).

11. Autoturisme şi articole moto-velo, remorci şi agregate, mijloace mobile pentru mica mecanizare a lucrărilor agricole, nave pentru plimbări şi alte mijloace de transport naval de menire socială.

12. Mărfuri tehnice complexe de uz casnic pentru care sînt stabilite termene de garanţie (aparate electrocasnice, aparate radioelectronice, aparate de calcul şi multiplicare, articole foto-chino, aparate de telefon (fixe şi mobile) şi de faximil, instrumente muzicale electrice, echipamente şi utilaje ce funcţionează cu gaze şi dispozitivele acestora).

13. Articole pentru profilaxia şi tratamentul unor boli în condiţii de domiciliu (articole pentru ocrotirea sănătăţii publice şi pentru igienă din metal, cauciuc, textile şi alte materiale, instrumente, dispozitive şi aparate medicale, remedii pentru igiena cavităţii bucale, lentile pentru ochelari, articole pentru îngrijirea copiilor, preparate farmaceutice).

14. Jucării.

Anularea Comenzii

În cazul în care doriţi să anulaţi o comandă care înca nu a fost livrată vă rugăm să telefonaţi la numărul: + 373 799 777 150.

!!! Examinarea reclamaţiei se efectuează la prezentarea bonului de casă sau a unui alt document care confirmă faptul cumpărării produsului.

Cu drag pentru Casa Dumneavoastra,

Igiena Market